Бившият нападател на Марица, Ботев (Пд) и Левски Петър Курдов съсипа

...
Бившият нападател на Марица, Ботев (Пд) и Левски Петър Курдов съсипа
Коментари Харесай

Курдов съсипа вратаря на Левски: Стои разкрачен като пикаеща крава

Бившият нападател на Марица, Ботев (Пд) и Левски Петър Курдов унищожи от рецензия вратаря на Левски Божидар Митрев, както и италианския треньор на " сините " Делио Роси. Пловдивската футболна легенда направи това, разяснявайки безконечното столично дерби, приключило 1:0 за ЦСКА-София. 

" Мачът беше на приблизително равнище. Нямаше никакви голови положения. За получения гол укорявам вратаря ни, който за следващ път потвърди, че е несъвършен вратар. Той не може, да ме прости доста, да стои като пикаеща крава, разкривен нацяло ходило в позиция под рамката на вратата. Топката мина през няколко индивида. Длъжен е да стои на пръсти, леко наведен напред, с цел да може да реагира и избави ситуацията. Елементарно е! След няколко рикошета стана гол. Недопустимо е ", съобщи Петър Курдов пред " България през днешния ден ". 

" Пипаме с доста меки ръкавички около Делио Роси. С мои сътрудници сме играли на Запад. Там чужденците постоянно са ни навирали в кучи гъз. Ние, българите, като пристигна някой чужденец като Делио Роси, му се кланяме. Какво като е Делио Роси? Той поради неустойката си от 500 000 евро се задържа на поста. Взима една шапка пари. С бюджета и футболистите, които има Левски, и без Роси, клубът отново ще е на трето място ", добави някогашният таран.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР